Queiroz: Fremtiden er sikret

Assistenttræneren var i går med direktør David Gill i Portugal for at få de to opsigtsvækkende transfers ført det sidste stykke over målstregen. Nani og…

Assistenttræneren var i går med direktør David Gill i Portugal for at få de to opsigtsvækkende transfers ført det sidste stykke over målstregen.

Nani og Anderson vurderes til at være to af verdens absolut største talenter, og sammen med Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo skal de udgøre Manchester Uniteds offensiv i de kommende år. Og Queiroz er sikker på, at kvartetten vil sikre United masser af succes.

“Det er en stor investering i Manchester Uniteds fremtid, vi har gjort her. Man kan sagtens forestille sig en frontlinje med Rooney, Ronaldo, Anderson og Nani. Og hvilken kreativtet, den vil kunne have.”

“Det bliver fantastisk spændende at få muligheden for at arbejde med at udvikle dem. Jeg har udviklet unge spillere før, men de her har et ekstremt potentiale. De er spillere, der passer til klubbens målsætning om at bygge holdet på spillere med masser af potentiale og talent,” siger Queiroz og tilføjer, at både Anderson og Nani har været under lup i lang tid.

Eftersom Queiroz var tilstede ved de afsluttende forhandlinger i Lissabon, mener mange, at det samtidig er et sikkert tegn på, at den tidligere sydafrikanske landstræner skal afløse Sir Alex, når skotten om nogle år giver sig.

Forrige artikel

Skidt United-start for Foster

Næste artikel

Gill: Ikke flere stjerner

ANNONCE