Ralf Rangnick: Anførerbindet tilhører Maguire

United-manageren benyttede dagens pressemøde til at komme ind på rygterne om et splittet omklædningsrum og afviser samtidig, at der skulle være nogen tvivl om, hvem der bærer anførerbindet sæsonen ud.

Rygterne har været mange, når det kommer til stemningen i Manchester Uniteds omklædningsrum. Flere engelske medier har de seneste uger berettet om utilfredshed blandt spillerne, som angiveligt har delt omklædningsrummet op i forskellige kliker med hver deres leder. Dette tager Rangnick dog afstand fra under dagens pressemøde.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg er ikke frustreret, fordi jeg ved det ikke er sandt. Som jeg har fortalt jer, er Harry Maguire vores kaptajn, og det har aldrig været et problem for os eller for mig som træner, meddeler tyskeren og fortsætter:

– For at være ærlig lytter jeg ikke til al støjen, fordi mit fulde fokus er på at forberede os til den næste træning, den næste kamp.

Rangnick anerkender dog, at der har været utilfreds til stede hos nogle af spillerne, hvilket han tilskriver truppens størrelse.

– Jeg kan fortælle ud fra mine personlige erfaringer de seneste 12 uger, at ja, der har været utilfredse spillere op mod transfervinduets afslutning. Som jeg altid har sagt, er vores trup for stor, og vi havde for mange spillere, som indså, at de ikke ville få spilletid, men den situation har helt sikkert forbedret sig.

– Fra mit perspektiv er atmosfæren i omklædningsrummet blevet bedre end den var for et par uger siden af netop de grunde.

I forbindelse med de splittelser, som skulle være undervejs i truppen, har der været rygter om, hvorvidt Rangnick har planer om at skifte Maguire ud med en anfører som kan samle tropperne igen. Dette afviser manageren dog blankt.

– Til at starte med må jeg sige, at det er absolut nonsens. Jeg har aldrig snakket med nogen af spillerne om at udskifte holdets anføre. Det er både Harry, Cristiano og de andre spillere klar over. Det er mig, som bestemmer holdet kaptajn. Harry er vores kaptajn, og det vil han være resten af sæsonen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Maguire og Rashford

Maguire og Rashford retter på journalister: Stop med at søge efter splid

Næste artikel
Pogba fejrer scoring

Optakt: Spændende derby på fyldt Elland Road venter

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share