Rashford indsamler tusinder af kroner til udsatte engelske børn

Englænderen har også vist evner som poesiekspert i en konkurrence for hørehæmmede børn.

I skrivende stund har Marcus Rashford i samarbejde med velgørenhedsorginasationen Fair Share, der bekæmper sult, samlet 150.000 engelske pund ind svarende til, at de kan hjælpe 600.000 udsatte engelske børn.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

På Twitter takker han alle, der har hjulpet.

Det er Marcus Rashfords egen opvækst, der inspirerer ham til at ville hjælpe de skolebørn, som kunne benytte sig af en ‘free meal’-ordning, inden skolerne i Storbritanien lukkede for godt to uger siden.

Det fortæller han på BBC.

– Jeg kan huske, at jeg var en af dem, der fik ‘free meal’, og min mor kom ikke hjem før omkring klokken seks om aftenen. Derfor fik jeg først mit næste måltid omkring klokken otte. På en måde var jeg heldig, for der var andre, der havde det værre end mig.

– Det er meget vigtigt for mig at hjælpe børn. Det er på toppen af min ‘to do’-liste, siger han.

Før virusudbruddet var Rashford dommer i en poesikonkurrence for hørehæmmede, og han har svoret, at han personligt vil levere præmier til vinderne på den anden side af krisen, skriver The Guardian.

Manchester United er sammen med Manchester City også gået sammen om at hjælpe udsatte familier, og indtil videre har de doneret 100.000 engelske pund til udsatte familier, skriver BBC.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast: Fanportræt af Hans Henrik Appel

Næste artikel

Wayne Rooney: Udvisning bragte mig og Ronaldo tættere

ANNONCE