RMC Sport: Herrera til PSG er “done deal”

Ifølge det franske medie er Manchester United-spilleren blevet enig med Paris Saint-Germain om betingelserne i kontrakten. Dermed er det bare Herreras signatur, der mangler.

Ander Herreras fremtid på Old Trafford har længe været usikker. Til sommer har spanieren kontraktudløb, og det er endnu ikke lykkedes for ham og klubben at blive enige om en kontraktforlængelse. 

Nu ser det imidlertid ud til, at der snart er en afklaring i sagen. Det franske medie RMC Sport melder, at Herrea er blevet enige med PSG om en fem-årig kontrakt. 

RMC, som er kendt for at være relativt troværdige, påstår, at de har talt med bekendte tæt på spanieren, som udtaler, at “der slet ikke er nogen tvivl om, at han fortsætter i Paris efter sommeren”. 

Dermed lakker hans Manchester United-karriere mod enden efter fire sæsoner i klubben. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at vi har set Herrera i en United-trøje for sidste gang. 

Ole Gunnar Solskjær udtalte på sit pressemøde fredag, at midtbanemanden formentlig er med mod Chelsea på søndag.

Fremtid i klubben eller ej, kunne noget også godt tyde på, at det giver god mening at bruge ham. Under Solskjær har United vundet otte ud af ni kampe med Herrera i startopstillingen. Til gengæld har de kun vundet fire ud af de ni kampe, han ikke er startet inde i. 

 

Forrige artikel

Skadesupdate før Chelsea-kampen

Næste artikel

På lånt tid: Henderson med flest Clean sheets i Championship

ANNONCE