Rooney inspirerede holdkammerater med tale

Louis van Gaal afslører, at kaptajnen talte til hele holdet inden weekendens kamp. Der var noget der skulle revancheres for spillerne.

Manageren udtalte inden kampen mod Leicester, at nederlaget på 5-3 var den hidtil største skuffelse i hans tid i klubben. Derfor var han meget opsat på at vise publikum på Old Trafford, at holdet var kommet videre, dette bedst gjort med en sejr.

Louis van Gaal aflører dog, at han ikke var den eneste der huskede tilbage på kampen med skam. Wayne Rooney, kaptajnen på holdet, var så opsat inden opgøret, at han inspirerede holdkammeraterne med en flot tale.

– Rooney spurgte de andre spillere om de kunne huske den seneste kamp. Han spurgte om de kunne huske måden, hvorpå de tabte. Alle ønskede revanche. Vi går ind til kampen mod Cambridge på samme måde, siger Louis van Gaal ifølge ESPN.

Det er tid til revanche mod Cambridge i aften. Her skal United bevise, at de hører til i FA Cuppen. Med en sejr ser det lyst ud, da flere af farvoritterne allerede nu er ude.

Om det bliver til den forventede sejr, kan du se i aften klokken 20.45, hvor der er kickoff på Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- United bør holde sig fra Hummels

Næste artikel

Bekræftet: Anderson hjem til Brasilien

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share