Rooney skal i bokseringen

Den engelske superstjerne vil bære et af Ricky Hattons mange bælter, når Hatton skal i ringen i Las Vegas den 23. juni for at bokse imod Jose Luis…

Den engelske superstjerne vil bære et af Ricky Hattons mange bælter, når Hatton skal i ringen i Las Vegas den 23. juni for at bokse imod Jose Luis Castillo.

Ricky Hatton er ellers kendt som stor Manchester City-supporter(skønt han blev født i Salford), men han har spurgt sin ven Wayne Rooney om at bære et af bælterne i ringen i Las Vegas.

Hans invitation til Wayne Rooney har ikke overraskende skabt vrede hos Manchester City-fans, som ikke bryder sig om at deres celebre ligesindede leger med fjenden. Mange fans har endda aflyst deres tur til Las Vegas i protest mod Rooneys optræden.

“Jeg kan godt se, hvor de får det fra, fordi når det kommer til fodbold, så er der sikkert ingen, der hader United mere end jeg.
Når der er derby, så håber jeg at vi tæsker dem sønder og sammen. Men det er kun fodbold.
Og hvis nogen ikke vil komme og se mig bokse, fordi Wayne bærer bæltet, jamen så er de heller ikke velkomne, hvis det står til mig,” udtaler Hatton.

Hatton er kendt for at gå i ringen til tonerne af Manchester Citys sang, Blue Moon, og vil ikke gøre nogen undtagelse med Rooney i nærheden.

“Bare fordi jeg ikke støtter hans hold, så betyder det ikke, at jeg ikke beundrer det han har gjort. Og jeg må indrømme, at jeg vil grine lidt, når jeg ser ham bære et af bælterne ind til tonerne af Blue Moon.”

Ved ringsiden ventes Wayne Rooney at se boksekampen sammen med Rio Ferdinand, John O”Shea og Wes Brown, samt City-problembarnet Joey Barton.

Forrige artikel

United-delegation i Portugal

Næste artikel

United snyder alt og alle - To spillere sikret i dag

ANNONCE