Tidligere Brøndby-spiller taler ud om “mareridtet” i 1998

Allan Ravn var nok den der blev mest synonym med Brøndbys Champions League-eventyr i 1998 og husker specielt tilbage på ydmygelsen på Old Trafford.

Brøndby IF blev i 1998 det blot andet danske hold i Champions Leagues gruppespil. men måtte se sig blive budt op til dans af 3 af det bedste hold i Europa på det tidspunkt: Bayern München, FC Barcelona og selvfølgelig Manchester United.

Holdet satte sig på førstepladsen allerede i første runde, da de på et noget spektakulært mål af netop Allan Ravn slog Bayern München.

Herefter ventede Barcelona og Manchester United, hvor især sidstnævnte fik sat danskerne godt og grundigt på plads med sejre på henholdsvis 6-2 og 5-0. Især kampen på Old Trafford var en, der gav Allan Ravn mareridt.

Det udtaler han overfor Bold.dk i forbindelse med sin tiltræden som direktør i Fremad Amager:

– Old Trafford-kampen står for mig som et mareridt. Et holdmæssigt mareridt. Vi mødte et hold, som uden sammenligning var verdens bedste på det tidspunkt. Vi kunne have spillet stadigvæk, og vi ville stadig ikke være i nærheden af dem, siger Allan Ravn til Bold.dk.

– Det, der står ud for mig, er de krav, de havde til hinanden. Selvom der stod 5-0, havde de et internt krav om at blive ved med at levere. Det sad meget dybt i mig, at vi blev sat så hårdt til vægs af nogen, der var så mange niveauer over os på alle områder. Vi måtte bare bøje os i støvet.

– De var foran 5-0 med et kvarter tilbage af en kamp, de havde totaldomineret, og det eneste, jeg kunne høre, var, at Paul Scholes og Roy Keane stadig gik og skændtes om, hvilke pasninger, der var i orden. Så må man bare lægge sværdet og sige okay, siger Allan Ravn.

Forrige artikel

Rygte: United har Donny van de Beek på radaren

Næste artikel

MEN: Koulibaly kan koste kassen

ANNONCE