Schmeichel ser ikke Henderson erstatte De Gea til sommer

Peter Schmeichel mener, at det er alt for tidligt at snakke om Dean Henderson som en seriøs kandidat til at overtage tjansen mellem stængerne hos United. Det fortæller han på Instagram Live video, hvor han blandt andet påpeger det enorme pres, som medfølger, når du spiller for en klub som Manchester United.

Efter Dean Hendersons to succesrige udlån til Sheffield United har én af sæsonens store spekulationer omdrejet, hvorvidt United befinder sig selv med en ny førstemålmand i næste sæson.

På en Instagram Live video giver Peter Schmeichel sit besyv med omkring dillemaet.

– Er der seriøst nogen, der overvejer ikke at have David de Gea på mål og sætte Dean Henderson ind nu? Der er ingen tvivl om Hendersons potentiale, men han har spillet én sæson i en klub, der har haft en utrolig sæson i Premier League, fortæller Peter Schmeichel.

Selvom Dean Henderson på nuværende tidspunkt ligner en stærk kandidat til årets målmand i Premier League med 10 clean sheets og 70 redninger, sår Schmeichel tvivl om den unge englænder er i stand til at stå for det presset i Manchester United allerede nu.

– Jeg har set en masse spillere træde ind på Old Trafford med stort omdømme, målscorere, og de har ikke været i stand til at gøre, hvad de lovede at gøre, med præstationer og talent. Det er simpelthen fordi presset på Old Trafford er anderledes, bare anderledes.

– Et eksempel, hvis Henderson laver en fejl – og jeg kun kan huske en, han lavede mod Liverpool – er det, ‘åh ja, men han er ung og talentfuld og bla, bla, bla’, fordi han spiller for Sheffield United. Hvis han laver den fejl på Old Trafford for Manchester United, så er det overskriften hele ugen, indtil han spiller den næste kamp, hvor de (medierne, red.) sætter spørgsmålstegn ved hans evner som førstevalg, uddyber Schmeichel.

Flere medier og eksperter har spekuleret i, om Henderson er villig til at vente på sin chance i United, selvom det kan få lange udsigter. Schmeichel er dog ikke i tvivl om, at Henderson mangler flere sæsoner under bæltet før han reelt bør komme i betragtning.

– Henderson har brug for at vise noget i endnu en sæson, og så endnu en og endnu en for at overbevise alle om, at han er den rette mand. Der er stor forskel på at være førstevalg på Bramall Lane og på at være førstevalg på Old Trafford. En rigtig stor forskel. Bare at være spiller i de to klubber.

– Så spørgsmålet: De Gea eller Henderson? Der er i virkeligheden kun et svar.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Bruno: Jeg kom til United så hurtigt, som jeg kunne

Næste artikel

Ferdinand: Var tæt på at skifte til Barcelona

ANNONCE