Schneiderlin: Mere i vente fra min side

Den franske midtbanespiller lover, at fansene vil se bedre og bedre præstationer fra hans side de kommende måneder.

26-årige Morgan Scheiderlin, der ankom til Old Trafford fra Southampton i sommers, har startet karrieren i United ganske udemærket. Han har sammen med Carrick og Schweinsteiger været det defensive anker på den centrale midtbane, i en stærk defensiv organisation.

Men franskmanden lover, at præstationerne bliver bedre og bedre i den kommende tid, for det har krævet en periode med lidt tilvænning til livet under van Gaal i en af Europas største klubber.

– Jeg havde en periode hvor jeg skulle tilpasse mig i en ny klub og i et nyt miljø. Nu føler jeg mig godt tilpas, og har det fantastisk.

– Jeg er nok lidt hård ved mig selv, men jeg kan gøre det bedre, så der er mere i vente fra min side. Det er det samme med alle spillere, der skriver under med en stor klub. Nogle gange har man brug for tid til at tilpasse sig, og det var det samme med mig, siger Schneiderlin.

Schneiderlin har nettet en enkelt gang i United-trøjen, det var i sejren mod Everton på Goodison Park i oktober. Og midtbanespilleren håber, foruden at kunne komme mere på måltavlen, at hans præstationer vil blive bedre og bedre i løbet af de kommende uger.

– Alt jeg ka sige er, at man kan forvente mere fra mig i de kommende uger og måneder. Jeg håber jeg kan vise mig frem, ved at holde på bolden, tackle og erobre den tilbage og være med til at vi kan spille med tempo og højt pres. Jeg ved, at jeg skal spille godt i alle kampe her i Manchester United, lyder det fra Schneiderlin.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Van Gaal kigger efter forstærkninger til januar

Næste artikel

Startopstillingen mod West Ham

ANNONCE