Van Gaal kigger efter forstærkninger til januar

Manchester Uniteds manager er på jagt efter nye spillere til sit hold til januar, men han understreger samtidig, at det er vanskeligt at handle i vintervinduet.

Når transfervinduet åben igen til januar, vil Louis van Gaal gerne hente nogle nye spillere til Manchester United. Det fortæller den hollandske manager, men han påpeger samtidig, at det kan blive svært at hente de rette folk. 

En af årsagerne til, at Van Gaal mener, at han har brug for forstærkninger, er antallet af skader i truppen. Til lørdagens kamp mod West Ham sidder både Wayne Rooney, Marcos Rojo, Ander Herrera, Phil Jones, Antonio Valencia og Luke Shaw ude. 

På pressemødet forud for netop West Ham-kampen fortalte Van Gaal, at han jagter nye folk, men at det langt fra er givet, at det bliver til noget.

– Vi kigger rundt, men som I ved, er det ikke så nemt at købe spillere, og i januar er det endnu sværere. Vi kigger rundt, men det er ikke sikkert, siger Louis van Gaal ifølge klubbens officielle hjemmeside. 

Hvorvidt skaderne får konsekvenser for weekendes præstation og resultat, kan du se i morgen lørdag klokken 16, når der er kickoff fra Old Trafford.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Rooney misser weekendens opgør

Næste artikel

Schneiderlin: Mere i vente fra min side

ANNONCE