Scholes: Rød for livet

Paul Scholes skrev i sidste uge under på fire nye år som United-spiller, så han er bundet til Old Trafford frem til år 2009 – og det er den store Oldham-…

Paul Scholes skrev i sidste uge under på fire nye år som United-spiller, så han er bundet til Old Trafford frem til år 2009 – og det er den store Oldham-fan lykkelig for at være.

Scholes udtaler i dag, at han ikke kan se sig selv trække nogen anden end Unieds trøje over hovedet, men samtidig er den tidligere engelske landsholdsmidtbanemotor klar over, at der kræves konstante toppræstationer, hvis ikke han skal ende som Phil Neville – for et år siden i Scholes´ sko med en nyunderskrevet kontraktforlængelse, men nu fortid på Old Trafford.

“Jeg kan ikke forestille mig at spille for andre klubber. Jeg tror, Phil Neville havde præcis samme mening for et års tid siden, men jeg vil virkelig ikke spille for andre.”

“Den nye kontrakt har taget sin tid at få på plads, men jeg ønskede heller ikke at trække det alt for meget i langdrag og er i bund og grund henrykt over den. Nu er det problem ryddet af vejen, hvilket gør, jeg kan koncentrere mig om fodbolden,” lyder det mandag fra Scholsey.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Smith færdig på landsholdet?

Næste artikel

Fergie: Mikel er og bliver United-spiller

ANNONCE