Sky Sports Italia: Roma vil leje Sanchez

Der står måske en ny italiensk udvej klar til Manchester United-floppet Alexis Sanchez. Ifølge Sky Sports vil Roma gerne overtage den 31-årige chilener fra Inter.

Han har ikke just imponeret i det italienske. Et mål i 15 kampe er alt, hvad det er blevet til for Alexis Sanchez i Inter. Ikke desto mindre står Roma nu klar med en ny lejeaftale. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver Sky Sports Italia. 

Som det ser ud nu, rejser Sanchez tilbage til Manchester United til sommer, hvor den tidligere Arsenal-stjernes kontrakt løber til juni 2022. Men Roma er angiveligt lune på offensivspilleren, og vil forsøge at leje ham, når transfervinduet åbner. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk talentspejder: Teden Mengi kan være Uniteds næste store leder

Næste artikel

Darmian: Rashford kan vinde Ballon d'Or

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share