Solskjær: Forvent Pogba til næste sæson

Ole Gunnar Solskjær fortæller, at han stærkt forventer, at Paul Pogba er en del af United – også efter sommerens transfervindue.

Manchester Uniteds klart største akilleshæl tidligere på sæsonen var midtbanen, hvor man bestemt manglede kvalitet. I 2020 er virkeligheden dog en anden, hvor flere af midtbanespillerne har løftet sit niveau gevaldigt, og som gør, at Paul Pogba måske får svært ved overhovedet at komme på holdet. Men Solskjær forventer bestemt, at Pogba fortsat er en del af holdet.

– Paul (Pogba, red.) er vores spiller. Han har to år tilbage af sin kontrakt – hvor det ene år er en option – og ja, I kan bestemt forvente, at han er en del af holdet næste sæson, siger Solskjær.

Solskjær fortalte før kampen, at han forventer Pogba til at være i spil til kampen mod Tottenham på søndag, og i værste fald en gang i næste weekend. Dermed har den norske manager noget af et luksusproblem på midtbanen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Spillerkarakterer: Solidt over hele linjen

Næste artikel

Mata roser Fred og Fernandes i "svær kamp"

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share