Solskjær indikerer muligheder for akademispillere mod Chelsea

Brandon Williams imponerede i torsdags fra start mod FK Partizan. James Garner fik spilletid fra bænken i både den kamp og mod Norwich i søndags. Nu påpeger Ole Gunnar Solskjær at de begge kan få en rolle at spille i onsdagens EFL-opgør mod Chelsea.

I pre-season var der meget snak om at ungdomsspillere som Angel Gomes, Mason Greenwood og Tahith Chong kunne få chancen for at spille sig tættere på førsteholdet. I de seneste kampe for Manchester United er det dog et par andre kandidater der har vist sig godt frem: Brandon Williams og James Garner.

Ole Gunnar Solskjær har allerede rost Brandon Williams offentligt for hans man-of-the-match-værdige præstation mod FK Partizan. Efter et 15-minutters indhop mod Norwich var det James Garner der fik ord med på vejen af nordmanden. Solskjær påpeger at de begge kan få en rolle i kampen mod Chelsea:

”Jeg synes han [James Garner, red.] var fremragende. Han kom ind og fik ro på i en situation hvor vi gerne ville beholde vores føring frem mod slutfløjtet. Vi har endnu ikke besluttet hvem der spiller mod Chelsea, men i kommer formentlig til at se de to [Garner og Williams, red.]”

Solskjær nævnte i samme ombæring at klubbens mange skader har gjort det nødvendigt for de unge spillere at træde i karakter:

”Vi ved det har været svært for dem. Vi ved vi har krævet meget af dem fordi spillere som Pogba, Shaw og Martial, og mange andre, har været skadet. De unge spillere har skullet træde i karakter i en svær periode for os, men i sidste ende vil de blive stærkere spillere af denne erfaring.”

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

The Athletic: United droppede Aubameyang efter intens spejdning

Næste artikel

Ryan Giggs: United har brug for en kreativ spiller

ANNONCE