Solskjær: Jeg er stolt

Ole Gunnar Solskjær kom i 1996 til United fra relativt ukendte Molde i Norge. Men selvom nordmanden var ukendt da han kom, har det ikke forhindret at…

Ole Gunnar Solskjær kom i 1996 til United fra relativt ukendte Molde i Norge. Men selvom nordmanden var ukendt da han kom, har det ikke forhindret at forlade Old Trafford som en legende.

Solskjær blev hurtigt et hit hos fansene på grund af sin sympatiske figur og sin vilje til at kæmpe videre, selvom ikke alting altid var med ham. Og 20Legende takker også fansene for støtten.

“Den støtte, jeg fandt hos fansene og trænerstaben under min tid i klubben, var fantastisk. Deres support var en stor del af årsagen til, at jeg ville tilbage efter min langtidsskade. Jeg er stolt over at have repræsenteret Manchester United i 11 år,” siger Solskjær til manutd.com.

Ole Gunnar Solskjær kan i sin glorværdige United-tid se tilbage på seks ligaguld, to FA Cup-triumfer samt selvfølgelig en enkelt Champions League, som han så berømt selv sikrede – plus det løse…

Forrige artikel

Statsminister: Solskjær var en god ambassadør

Næste artikel

Solskjær forlader ikke United

ANNONCE