Spillerkarakterer: Jerndefensiv scorer højest

Uniteds defensive spillere scorer højst efter en forsvarsmæssig kraftpræstation i 0-2 sejren over Chelsea

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 6
Leverede på ingen måde en skidt præstation, men ud af utallige farlige situationer ramte Chelsea næsten ikke rammen i dag.

Aaron Wan-Bissaka – 8
Altid garant for en stærk defensiv præstation. Leverede i første halvleg et flot indlæg til Matials 0-1 føring.

Harry Maguire – 8 (Kampens spiller)
Uniteds kaptajn og forsvarsklippe dirigerede Uniteds jerndefensiv med hård hånd. Krydrer sin præstation med et længe ventet hovedstødsmål. Verdensklasse i dag.

Eric Bailly – 7
Bailly var tilbage i startopstillingen for første gang i denne sæson. Ivorianeren fik hurtigt banket rusten af efter en sløj start. Havde to flotte indgreb ved henholdsvis Azpilicueta og Kovacics store chancer. Ligner en mand til start 11’eren, hvis ellers han kan holde sig skadesfri.

Luke Shaw – 7
Shaw var igen fremragende som en del af Uniteds centrale bagkæde. Udfylder sin rolle og viser flere gange overskud til at gå med frem. Bidrog med flere gode blokeringer tæt foran mål.

Brandon Williams – 6
Altid dejlig fight fra Williams. Positionerer sig forkert flere gange og især på Girouds underkendte mål. Svagest af de fem bagved.

Matic – 4
Matic var igen tilbage i startopstillingen efter at have afsonet karantæne. Fyldte trods sin størrelse ikke spor på midten. Virkede både langsom i tanke og handling

Fred – 7
Igen en flot kamp af en sæsonens opblomstring. Havde flere gode erobringer, der sikrede et hårdt prøvet United-forsvar de fornødne pauser, da Chelsea skruede op for tempoet. Mangler stadig offensiv appel, hvor det ikke bliver til helt så meget.

Bruno Fernandes – 6 (skiftet ud i 92. minut)
Fernandes startede inde på den offensive midt i aftenens kamp. Virkede mere indspillet efter vinterpausen, og viste i sekvenser prøver på hans kvaliteter. Flot assist til Maguire, men hans karakter falder grundet mange usynlige perioder. Ingen tvivl om, at der er meget mere i vente fra portugiseren.

Daniel James – 3 (skiftet ud i 80. minut)
Meget langt fra det niveau vi så i starten af sæsonen. Virker som om luften er gået af ballonen. Waliseren kæmper virkelig for at genfinde formen. I dag var præstationen langt fra godkendt.

Anthony Martial – 6 (skiftet ud i 91. minut)
Sniger sig op på et 6 tal i kraft af hans mål til 0-1. En svær kamp for franskmanden, der aldrig fandt rytmen. Blev ikke bedre af, at hans angrebspartner var endnu ringere. Forhåbentligt kan dagens kamp sætte gang i Martials målform.