Stille og rolig sejr over Reading

Manchester United gjorde kort proces mod Reading. Uden de store dikkedarer sejrede de sikkert 1-0, og øger dermed forspringet ned til de forsvarende mestre.

Manchester United bød Reading velkommen til Old Trafford, hvor djævlene ikke havde vundet de sidste to kampe. Det skulle gå ud over nedrykningskandidaterne.

En halvsløj start fra begge parter gjorde, at der ikke var meget at skrive hjem om før 20 minutters spil.

Her tog fanden fat i Rio Ferdinand. Den 34-årige forsvarsspiller drev bolden frem, og satte endda en mand på vejen, før han prikkede den videre til Wayne Rooney. Angriberen smækkede til den, og ind gik den via en Reading-spiller.

Udeholdet ville dog ikke give op uden kamp. Robson-Kanu sendte et nærgående spark afsted, men lige forbi United-målet.

1-0-føringen holdt til pausen, og det lignede umiddelbart ikke et United-hold, der ville komme i problemer i dag.

Manchester United var i kontrol fra anden halvlegs start, men havde problemer med at kreere målchancer.

Der faldt et par halve chancer af til Alexander Büttner, Danny Welbeck og Ashley Young, før Robin van Persie efter en times spil gav Reading-keeperen noget at lave. Hollænderens frispark blev dog reddet sikkert.

Kampen blev en smule lullet i søvn i sidste tredjedel, men vågnede lige op for en kort bemærkning, da Ryan Giggs var tæt på at finde Danny Welbeck. Kort efter kom også Rooney tæt på.

Mere skete der ikke på Old Trafford, men det behøvede der i og for sig heller ikke, da Everton tidligere på dagen havde klaret det sure arbejde for United. De slog hjemme Manchester City, og dermed er forspringet ned tre point større efter dagens kontorarbejde.