Suveræne United vinder eftertragtet mesterskab

Manchester Uniteds kunne i dag sikre sig mesterskabet i U18 Premier League North med en sejr på udebane mod Wolves. Her kan du læse, hvordan det gik.

Det har længe set ud til, at Manchester United skulle slutte på toppen i denne sæsons U18 Premier League North.

Med sejre i de første 14 kampe var det næsten kun et spørgsmål om tid.

Det blev alligevel lidt spændende med et 1-4 nederlag til Manchester City i 18. spillerunde, efter kun at have vundet 1 af de foregående 3 kampe.

Men United har rejst sig og gjort rent bord siden City-kampen, blandt andet med hele 9-1 over Liverpool. På udebane.

Dermed kunne holdet sikre sig titlen med en sejr i dag i Wolverhampton, selvom man stadig har to kampe tilbage.

Her er der tale om to hjemmekampe, mod henholdsvis Sunderland og Everton. Begge er blandt de sidste fire i tabellen.

Dagens kamp i Wolverhampton

United startede kampen klart bedst, og det gav pote i det 11. minut, hvor keeper Elyh Harrison slog en høj bold ud mod højresiden.

Her landede den i hovedhøjde hos højre back Jaydan Kamason, som headede den videre til en fri James Scanlon (foto) på højre kant.

Han sendte nu midtbanespiller Zach Baumann af sted i et dybt løb mod mållinjen. Og med et fladt indlæg fandt han angriber Gabriele Biancheri inde foran mål. 1-0.

Nogenlunde samme opskrift virkede igen lidt senere. Wolves havde udlignet efter 19 minutter, hvor de lige så stille havde arbejdet sig godt ind i kampen.

Men kort efter satte Harrison igen et angreb i gang, denne gang med en lang bold, som sendte James Scanlon af sted i rummet bag forsvarskæden.

Det blev til endnu et fladt indlæg og endnu et mål for Biancheri, hans 8. i sæsonen. Dermed er han holdets topscorer sammen med Scanlon, Ethan Wheatley og Ethan Williams.

Scanlon var dog første halvlegs helt store oplevelse, og han var involveret, hver gang United var farlige. Dette var også tilfældet i holdets seneste kamp, hvor man vandt 4-2 efter 2 mål og 2 assists af landsholdsspilleren fra Gibraltar.

Halvlegen endte desværre dramatisk, da keeper Harrison havde en grim kollision med en Wolves-spiller, hvor begge slog sig. Harrison blev kørt fra banen på en båre og måtte erstattes af Tom Myles.

Anden halvleg var mindre begivenhedsrig. United havde dog de bedste muligheder.

Først var det Biancheri, der var tæt på med et hovedstød fra Williams’ præcise frispark. Og siden var det indskiftede Shea Lacey, der med en finte snød to forsvarere i højre side af feltet og kun blev afværget af den fremstormende Wolves-keeper.

Kampen sluttede altså 2-1 og endte med hoppende ungdomsspillere, der lod til at være bevidste om, at trofæet nu var i hus.

Kampfakta:

Wolves U18 – Manchester United U18: 1-2

0-1: Gabriele Biancheri (11′)

1-1: Conor McLeod (19′)

1-2: Gabriele Biancheri (23′)

United startede med: Harrison – Kamason, Kingdon, Jackson, Nolan – McAllister, Baumann, J.Fletcher – Scanlon, Biancheri, Williams.

Indskiftet undervejs: Myles for Harrison (43′), Devaney for Baumann (62′), Missin for Fletcher (62′), Lacey for Biancheri (74′) og Curley for Williams (74′).

 

2 kommentarer
  1. Stort tillykke til de unge knægte…

    Imponerende sæson hidtil, den skal bare lige toppes ned en sejr over City i Pokalfinalen…

    Fremtiden ser lys ud på den ungdommelige front.

  2. Godt gået drenge 👍🏼.
    Der skal vel spilles finale mod vinderen af Premier League South, således der kan kåres en national vinder af U18 Premier League?

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United gør det igen: Stortalent underskriver 5-årig kontrakt

Næste artikel

Første møde om fremtidens Old Trafford er afholdt

ANNONCE