Ten Hag tror på Maguire

Harry Maguire kan blive en stor spiller for Manchester United, hvis han kan genskabe sin England-form for sin klub, siger United-manager Erik ten Hag.

Harry Maguire er blevet fremhævet i løbet af VM-turneringen og i følge BBC håber Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, at den gode form kan tages med hjem til det nordengelske.

– Han spiller næsten altid gode kampe for England. Han havde en periode i Manchester, hvor han præsterede dårligt, så der var selvfølgelig vanskeligheder, fortæller Ten Hag og uddyber:
– Når han arbejder hårdt, får han selvtillid og det kan man se på den måde, han spiller for England på. Vi vil have, at han bringer det spil på banen for Manchester United. Hvis han gør det, vil han være en fantastisk spiller for os.

Maguire var med i blamagen mod Brentford, hvor man tabte med 0-4, men ifølge manageren kan Maguire komme til at spille en rolle i resten af sæsonen, men indrømmer samtidig, at konkurrencen er hård.

– Jeg har to eller tre gode spillere på den højre midterforsvarerposition, fortæller Ten Hag.

– Efter Brentford-kampen var jeg nødt til at ændre mentaliteten. Han var uheldig, for den periode var dårlig for ham, men det siger ikke noget om hans kvalitet, men derimod, at Raphaël Varane gjorde et godt stykke arbejde. Sådan er det i fodbold – man skal tage sin chance, forklarer Ten Hag, der mener at Maguire kan spille på højeste niveau.

Ten Hag har foretrukket Raphaël Varane og Lisandro Martinez som sit midterforsvarerpar indtil videre og begge to er del af semifinalerne ved VM, der slutter på søndag.

 

 

Forrige artikel

13. december: Rooney-debut og pizzakast

Næste artikel

Murphy-statue kommer til maj

ANNONCE