Ten Hag: Wan-Bissaka gjorde det fantastisk

Trods begrænset spilletid i denne sæson, gjorde Aaron Wan-Bissaka en rigtig god figur i sejren over Burnley.

Rygterne omkring Aaron Wan-Bissakas fremtid på Old Trafford har længe været diskuteret blandt fans og medier. Efter gårsdagens kamp mod Burnley, hvor Wan-Bissaka stod for en flot assist til Christian Eriksens mål, var Erik ten Hag ikke sen til at melde ud, at han ser Wan-Bissaka have en rolle på Manchester Uniteds hold.

– Aaron Wan-Bissaka har en fremtid her. Han har haft nogle gode år i United, men har i denne sæson døjet med skader og sygdom, hvilket har gjort, at han er kommet bagud, men hans kondition og præstationer er blevet bedre. Han lavede en fremragende assist med den rigtige bevægelse og timing fra en perfekte aflevering fra Bruno (Fernandes red.). Han gjorde det fantastisk og jeg er glad for hans præstation. Han gjorde det godt, udtalte Ten Hag efter kampen.

Også målscoren til 2-0 over Burnley, Marcus Rashford, roste også sin holdkammerat efter kampen.

– Vi kender alle til hans defensive kvaliteter, og for mig har han bare brug for selvtillid til at gå med fremad, for når han går fremad, skaber han målmuligheder for os. Det var en svær bold at nå, men han nåede den alligevel.  Det var en god bold på tværs, og det ligner et simpelt mål til sidst, men det er det ikke. Det er bevægelsen og timingen fra alle tre spillere. Christian kommer sent ind i boksen og får en tap-in. Det var et fantastisk mål, og Azza (Wan-Bissaka) spillede en massiv rolle i det. 

Flere medier forventer Wan-Bissaka starter når Manchester United tager imod Nottingham Forrest d. 27. december på Old Trafford.

Forrige artikel

OldTrafford.dk giver fem bud på forventningerne til sæsonen

Næste artikel

Martínez droppede Arsenal for United: - Hvis du vil have mig, så kommer jeg

ANNONCE