Times: Solskjær fyrede målmandstræner grundet disciplinære problemer

Ifølge The Times afskedigede Ole Gunnar Solskjær Uniteds daværende spanske målmandstræner, Emilio Alvarez, efter at spanieren havde “sendt forkerte signaler” til Manchester Uniteds stab og spillertrup.

Målmandstræneren Emilio Alvarez var en af de mest succesfulde i Manchester Uniteds trænerstab, hvor han kunne skrive på sit cv, at han havde fået David de Gea til at opblomstre, udviklet Sergio Romero til en af verdens bedste reservemålmænd og lagt grundstenene til Dean Hendersons niveau. Men i sommers var det slut.

Det forlyder nemlig, ifølge The Times, at Alvarez på preseason-turnéen, da holdet var i Perth, blev spottet på hotelbaren klokken fire om natten med en drink i hånden. Der skulle ikke have været deciderede regler, som Alvarez havde brugt, men det var nok for Solskjær til at sende et signal; den slags tolererede nordmanden ikke.

Umiddelbart efter holdet kom hjem fra turnéen – cirka en måned efter hændelsen – blev Alvarez afskediget af Solskjær. Eftersigende er det vigtigt for Solskjær, at han og staben sætter gode og ordentlige eksempler for truppen, og her mente han ikke, at det var passende, at en i staben stred imod disse idealer.

Alvarez, der fulgte med David de Gea i skiftet fra Atletico Madrid, er sidenhen blevet erstattet af Richard Hartis.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast-special: De ikoniske 7’ere

Næste artikel

Rashford: Har det ti gange bedre nu

ANNONCE