U18-drenge lykkelige over finaleavancement

U18-spillerne Sam Mather, Tyler Frederickson og Sam Murray var yderst tilfredse efter gårsdagens sejr over Wolves i FA Youth Cup-semifinalen.

I går gik Manchester United videre til sin første FA Youth Cup-finaledeltagelse i over et årti, og det er noget, der glæder de unge drenge.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er en fantastisk følelse. Hele omklædningsrummet er ellevilde. Nu er det vigtigt, at vi holder snuden i sporet og holder fokus – først på et par kampe i ligaen, og derefter på finalen, siger Sam Mather, som bakkes op af Tyler Frederickson.

– Det er klart, det er kæmpestort for os. Det er en stor turnering, og klubben har en stor historie i den. Det er 11 år siden, vi sidst nåede finalen, og det bliver stort at kunne spille den foran venner og familie.

Sidst, United var med i FA Youth Cup-finalen, var nemlig i 2011, hvor spillere som Paul Pogba, Jesse Lingard og Ravel Morrison var på holdet, som endte med at vinde turneringen. Det inspirerer venstreback Sam Murray.

– Vi har set på Pogba og Lingard løfte trofæet, og vi har fået af vide nu, at det er vores tur til at bringe trofæet tilbage til os, siger han.

Det er endnu uvist, hvornår finalen spilles, men man ved, at modstanderen enten hedder Nottingham Forest eller Chelsea.

Forrige artikel

United videre til finalen i FA Youth Cup

Næste artikel

Ronaldo er tilbage på træningsbanen

ANNONCE