U21: Cole og co. udraderede Oldham

Manchester United fortsatte de fine takter i Manchester Senior Cup, da Oldham blev tævet med hele 7-0. Larnell Cole scorede fire gange.

United er forsvarende mestre af Manchester Senior, og denne aften fik de deres fjerde sejr af fire mulige i denne sæsons turnering. Det gik ud over Oldham Athletic, der var på besøg på Moss Lane.

Larnell Cole var kampens helt store oplevelse, og efter en halv time åbnede han ballet. Han og Jesse Lingard spillede flot sammen, inden Cole scorede bag målmand Luke Simpson.

Ti minutter senere var Lingard i målscorerens rolle. Bolden faldt lidt tilfældigt til kantspilleren, som ikke svigtede fra tæt hold.

I anden halvleg tog sagerne for alvor fart. Adnan Januzaj, Ryan Tunnicliffe og John Cofie var med i opspillet, inden Cole gjorde det til 3-0.

Højrebacken Frédéric Veseli gik med frem og lagde op til de to næste mål. Først sikrede Cole sit hattrick, og kort efter var Januzaj også på pletten. Belgierens andet mål i de seneste to kampe for u21-holdet.

Indskiftede Gyliano van Velzen fandt Marnick Vermijl, som gjorde det til 6-0 efter 82 minutter. To minutter senere scorede Cole sit fjerde mål og gjorde det til kampens slutresultat 7-0.

Manchester United har altså igen i år kurs mod Manchester Senior Cup-finalen, som spilles af de to bedst placerede hold i gruppespillet.

Manchester United 7-0 Oldham Athletic

30’ 1-0, Larnell Cole

40’ 2-0, Jesse Lingard

53’ 3-0, Larnell Cole

62’ 4-0, Larnell Cole

68’ 5-0, Adnan Januzaj

82’ 6-0, Marnick Vermijl

84’ 7-0, Larnell Cole

Udskiftninger

46’ Ud: Reece Brown – Ind: Tom Thorpe

61’ Ud: John Cofie – Ind: Gyliano van Velzen

67’ Ud: Charni Ekangamene – Ind: Ben Pearson

5 spørgsmål: Busby Babes