U21: Lindegaard holdt nullet i sejr

Det lignede længe en nulløsning på The Hawthorns, men to sene scoringer sikrede til sidst sejren mod West Bromwich Albion.

U21-holdet fortsætter deres imponerede defensive stime i elitegruppespillet. De har nu ikke lukket et eneste mål ind i fem kampe i træk. I dag havde danske Anders Lindegaard fået pladsen mellem stængerne mod West Brom.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Adnan Januzaj spillede som enlig angriber, og han fik en god mulighed efter blot tre minutter. Marnick Vermijl lagde en lang bold til belgieren, der rundede målmand Boaz Myhill, men Tom Smart fik alligevel afværget situationen for hjemmeholdet.

Sean McGinty forsøgte sig med et langskud efter 28, men det var ikke præcist nok til at tvinge Myhill ud i en redning. Det var til gengæld Januzajs andet forsøg i kampen. Tyler Blackett fandt offensivspilleren med et indlæg fra venstre side, og Myhill måtte diske op med en god redning for at holde Januzajs skud ude.

Lindegaard havde ikke meget at se til, mens United pressede på i den anden ende. Januzaj blev måske snydt for et straffespark efter 65 minutter. Senere var Charni Ekangamene uheldig med at ramme overliggeren.

Med seks minutter tilbage af opgøret lagde Januzaj så op til kampens første mål. Han nåede baglinjen og lagde bolden ind til Sean McGinty, som ikke svigtede.

To minutter senere hoppede en lang bold fra Lindegaard forbi alt og alle, indtil John Cofie opsnappede den. Indskiftede Cofie tog chancen flot med højrebenet og sikrede endegyldigt sejren.

Med de tre point bringer United sig op på en godkendt andenplads i gruppen, mens West Brom fortsat ligger helt i bunden.

 

West Bromwich Albion 0-2 Manchester United

84’ 0-1, Sean McGinty (oplæg: Adnan Januzaj)

86’ 0-2, John Cofie (oplæg: Anders Lindegaard)

 

Udvisninger

 

Opstilling

Anders Lindegaard

Marnick Vermijl – Michele Fornasier – Sean McGinty – Tyler Blackett

Larnell Cole – Frédéric Veseli – Tom Thorpe – Jesse Lingard

Charni Ekangamene

Adnan Januzaj

 

Bænk

Pierluigi Gollini, Luke McCullough, Mats Møller Dæhli, John Cofie, Tom Lawrence

 

Udskiftninger

68’ Ud: Tyler Blackett – Ind: John Cofie

88’ Ud: Adnan Januzaj – Ind: Tom Lawrence

90’ Ud: Jesse Lingard – Ind: Luke McCullough

Forrige artikel

PSG afliver Rooney-rygter

Næste artikel

Dansker på prøvetræning i United

ANNONCE