U21: Tam pointdeling på Upton Park

Hverken United eller West Ham kunne finde nettet, da de tørnede sammen fredag aften, og så endte det, som det startede.

United fortsætter jagten på en plads i top tre i elitegruppespillet, og denne aften stod man over for West Ham på Upton Park.

Jeffrey Schlupp, der er på prøve i United, var atter med fra start. Han viste til tider prøver på hans talent, men slutproduktet efterlader en del at ønske.

Frédéric blev prøvet på den defensive midtbane, og han stod for Uniteds første forsøg i kampen. Hans skud var dog ikke inden for målrammen. Også Schlupp misbrugte før pausen, efter Adnan Januzaj lagde op til en god chance.

Wellington Paulista var hjemmeholdets farligste mand i første halvleg, men Ben Amos var sikker inde på stregen. Inden pausen nåede også Uniteds Januzaj og Jesse Lingard at misbrugte en god chance hver.

Begge hold havde mere end svært ved for alvor at true på den sidste tredjedel. Efter en times spil blev Schlupp åbenlyst nedlagt af Pelly Ruddock i feltet, og der burde have været givet straffespark til udeholdet. Men dommerens fløjte forblev tavs.

United var det bedste hold i anden halvleg, og både Sean McGinty og Lingard tvang Jake Larkins ud i redninger. Til sidste fik Schlupp en ny chance, men også den blev brændt, og kampen endte uden scoringer.

Med det ene point sniger United sig op på tredjepladsen i gruppen. Southampton på fjerdepladsen har samme pointantal som United, mens Liverpool på andenpladsen har et point mere. I front ligger Tottenham, der har skabt et stort hul til konkurrenterne.

 

West Ham United 0-0 Manchester United

 

Opstilling

Ben Amos

Marnick Vermijl – Tom Thorpe – Michele Fornasier – Sean McGinty

Larnell Cole – Frédéric Veseli – Charni Ekangamene – Jesse Lingard

Adnan Januzaj

Jeffrey Schlupp

 

Bænk

Jonny Sutherland, Tyler Blackett, Reece James, Tom Lawrence, Gyliano van Velzen

 

Udskiftninger

72’ Ud: Adnan Januzaj – Ind: Tom Lawrence

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Norwich City

Næste artikel

Fergie: Rio gør som Giggs

ANNONCE