UEFA: Vi vil passe på Uniteds fans

Flere United-fans blev alvorlig såret af det italienske politi, da Manchester United i foråret besøgte Rom for at spille mod AS Roma. Urolighederne på…

Flere United-fans blev alvorlig såret af det italienske politi, da Manchester United i foråret besøgte Rom for at spille mod AS Roma.

Urolighederne på tilskuerpladserne viste med al tydelighed, at man i Italien havde et kæmpe problem med politiet, hvilket man nu skulle have løst.

Sådan lyder meldingen her til aften fra UEFAs talsmand William Gaillard.

“Vi vil tage os specielt af Manchester Uniteds fans, da vi ved de havde problemer. Vi vil stramme sikkerhedsniveauet og sikre os at vi ikke ser en gentagelse af sidste sæsons uroligheder,” udtaler Gaillard ifølge The Times.

“Det italienske fodboldforbund har sat et nyt træningsprogram til værks for stewards og vi håber at det vil gøre en forskel. Det betyder at vi vil have veludrustede stewards istedet for kampklædt politi,” beroliger Michel Platinis talsmand.

Romas holdleder Antonio Tempes-tilli maner også til besindighed og tror på at de nye sikkerhedsprocedurer i Italien har hjulpet.

Forrige artikel

United slutter i Rom

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Sunderland

ANNONCE