Underholdende remis da Leeds gæstede Old Trafford

Manchester United spillede 2-2 med Leeds på hjemmebane onsdag aften.

Onsdag aften chokerede Leeds Manchester United ved at komme foran med 2-0 ude på Old Trafford, men værterne fik kæmpet sig tilbage og fik et 2-2-resultat ud af anstrengelserne.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men det var en præstation og et resultat, som Leeds-spillerne vil være mest tilfredse med. De var mere intense og bedre sat op til kampen end Manchester United.

Uniteds opspil var en skandale i store dele af kampen. Alle i bagkæden havde store problemer med at spille bolden frem i banen, mens klassens nye dreng, Marcel Sabitzer, knap nok kunne blive iscenesat. Flot taktisk sat op af Leeds – det absolut modsatte kan siges om Manchester United.

Netop Uniteds opspilsvanskeligheder skulle udstilles allerede i kampens første minut, da Bruno Fernandes på bøvlet vis smed bolden væk til Wilfred Gnonto, som efter en 1-2-kombination med Bamford kunne sætte bolden ind til 1-0 til gæsterne.

United havde perioder, hvor de pressede fint på, blandt andet med to kæmpechancer til Alejandro Garnacho, men argentineren var uskarp onsdag aften.

Kort efter pausen var den så gal igen, da Leeds brød igennem i venstre side, og ved et indlæg var Raphael Varane uheldig at rette bolden ind til 0-2.

Efter en times spil kom Manchester United så tilbage i kampen, da Dalot lagde et fint indlæg i panden på Premier Leagues bedste fodboldspiller, Marcus Rashford, som fornemt headede bolden ind til 1-2.

Ti minutter senere fik indskiftede Jadon Sancho alle United-fans til at smile og hele Old Trafford til at eksplodere, da han flot kunne gøre det til 2-2.

Men mere skete der ikke, og dermed blev 2-2 kampens slutresultat, som Manchester United næppe vil være tilfredse med.

Hvad er dine tanker om kampen? Giv din mening om aftenens underholdende resultat i kommentarfeltet under artiklen – så er du med i konkurrencen om at vinde en United-trøje.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
 1. Nej det kan vi satme ik, skandaløst at vi igen kommer alt for sent ud af omklædningsrummet ×2..🤦 jeg ved fandme ikke hvad det er? Men vi er jo fuldstændig på hælene, fra starten af både første og anden halvleg, det er satme da utroligt at vi ikke har mere selvtillid og momentum med den stime vi har været inde i..🥲

 2. Jeg krummer tæer over Fred som simpelthen er dårlig i dag, fejl på fejl, og så må jeg igen konstatere at Weghorst er pivvringe, to tre gange for han lagt den fint af i opspillet langs jorden men ellers uden punch og uden teknik og helt og aldeles ufarlig i hovedstødsspillet, kendetegnede er at lige efter hans udskiftning kommer der tre indlæg fra højre hvor Rashford pander det sidste i kassen.

  Flot taktisk af Leeds Ja, men lagde mærke til at Sabitzer slet ikke gjorde sig spilbar når vores centerbacks skulle finde opspilsmulighederne han lå konstant i de blinde vinkler og så er det for nemt for gæsterne desværre, der skal jo være bevægelse og modløb fra midtbanen.

  Kæmpe forskel på dagens midtbane og den med Eriksen og Casimiro.

  I dag så vi også Garnachos udfordringer, han er stadig for tyndbenet fysisk og mangler overblik, men det skal nok komme håber jeg.

  Bruno forsvinder lidt ud af kampen især i de første 10-12 Min af 2.halvleg og det kunne mærkes.

  Positivt med Sancho dog, dejligt med succes til ham, det får vi brug for fremadrettet

  Men hvor var Leeds dog også heldige i meget afgørende situationer og det kostede, men et point er hvad man kan være tilfreds når man ikke møder op fra starten af begge halvlege.

  Dagens bedste, Licha som bare er gennem solid og fejlfri, min MOM.

  Nu skal vi hente tre point på Elland Road.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Første start for Sabitzer

Næste artikel

Karakterbogen: Midtbanen tabte kampen for United

ANNONCE