United accepterer Seba bud

Seba Veron vil imorgen skifte til Chelsea, efter United idag har acceptereret et bud på £15 millioner fra London klubbern Chelsea.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Argentineren var ellers ved at blive på Old Trafford, men nu skulle United have accepteret tilbudet fra Chelsea, som vil give Veron en 5-årig kontrakt.

Hvis Sky Sports har ret i deres viden, så vil han skifte til Chelsea hurtit, eftersom Sebas agent skulle være blevet enig med Chelsea omkring kontrakten.

På trods af flere spillers ønsker om at beholde Juan Sebastian Veron, så skulle det altså være ganske vidst at Seba Veron skifter til Chelsea, som idag også fik accepteret et bud på West Hams Joe Cole.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Status efter USA touren

Næste artikel

Officielt: United accepterer bud fra Chelsea

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share