United-fans klager over belgisk behandling

Supporterorganisationen Manchester United Supporters Trust har sendt et åbent brev til borgmesteren i Brugge efter det, fansene kalder den værste behandling på en europæisk udebanetur i flere årtier.

På banen var der ikke synderligt meget at skrive hjem om, da Manchester United i torsdags spillede 1-1 mod Club Brügge i det første af to opgør om at komme i ottendedelsfinalen af Europa League. Men kampen i Belgien kan måske få sig et efterspil udenfor kridtstregerne, efter Manchester United Supporters Trust nu vil klage over den behandling, som de medrejsende fans blev udsat for. 

MUST, som organisationen også kendes som, har sendt et åbent brev til Brugges borgmester, Dirk De Fauw, hvor de klager over den værste behandling i flere år, når det kommer til oplevelser på udebane i Europa, hvor flere var decideret bange for deres ve og vel.

– Vi rejste hjem med et indtryk af Brugge, som de ansvarlig for vores sikkerhed burde skamme sig over, skriver MUST blandt andet i brevet. 

– Vi oplevede flere eksempler på, at politiet havde instrueret taxachaufførerne til at holde sig væk fra stadion og iøvrigt ikke samle Manchester United-fans op på deres vej. Så fansene blev efterladt til en lang gåtur i forfærdeligt vejr fra midtbyen og ud til stadion.

I brevet rettes der også en løftet pegefinger mod det lokale politi og deres brug af vandkanoner, det opstillede pigtrådshegn ligesom der er forlydender om, at nogle United-fans ikke fik lov til at forlade stadion. 

– Vi ville være flove, hvis besøgende i Manchester blev behandlet som beskrevet i brevet. Er du ikke det, spørger MUST direkte til borgmesteren. 

Ifølge SkySports vil MUST nu skrive en rapport til UEFA på baggrund af de oplevelser, som fansene har henvendt sig med.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

OGS roser Bruno og Greenwood efter sejr

Næste artikel

United lancerer lokalt talentudviklingsprogram

ANNONCE