United har ikke glemt kontraktrebeller

Manchester United har hverken glemt Fernando Llorente eller Robert Lewandowski, men ser tiden an, da de begge sandsynligvis ikke vil forlænge med deres respektive klubber.

Rygtebørsen arbejder på højtryk på denne højhellige søndag, og to af de velkendte sladderblade mener at vide, at Manchester Uniteds interesse i to af de mest spændende angrebsaktiver i Europa ikke er slækket, selvom det er længe siden, vi har hørt noget nyt.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Fernando Llorente har afvist et kontraktudspil fra Athletic Club på £50.000 i ugen, selvom det ville gøre ham til den bedst betalte spiller i klubbens historie. Det er ikke et lønniveau, der afskrækker Manchester United, der pønser på at snakke kontrakt med baskeren til januar med henblik på at hente ham til Old Trafford på en fri transfer i sommeren 2013.

De trofaste baskere skulle angiveligt have buhet af angriberen i optakten til den nye sæson, og det skulle ikke lige frem have ændret på angriberens ønske om at skifte. Idet han kan skifte gratis, står United klar med et meget lukrativt kontraktudspil på mere en tre gange så meget, som Bilbao-klubben kan tilbyde. Den historie bringer den spanske avis Marca i dag, og de mener endda, at der allerede skulle være enighed mellem Llorentes agent, hans bror, og United-lejren om en aftale.

Samme situation kan Borussia Dortmund stå i med deres bedste angrebskort, Robert Lewandowski. Den polske angriber står uden kontrakt om to år, og kan altså skifte forholdsvis billigt enten denne sommer eller næste. Manchester United skulle have kontaktet Dortmund om en aftale, der gør det muligt for tyskerne at beholde deres spydspids i hele næste sæson, for derefter at sende ham til Old Trafford for 12 millioner pund. Derved risikerer de ikke, at han skifter helt gratis i sommeren 2014.

Den historie bringer Daily Mail, der samtidig mener, at Manchester-klubben skulle have slået Chelsea på målstregen i jagten på polakkens underskrift.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skuffet Giggs: En fantastisk oplevelse

Næste artikel

Lindegaard skifter nummer

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share