United har ikke glemt kontraktrebeller

Manchester United har hverken glemt Fernando Llorente eller Robert Lewandowski, men ser tiden an, da de begge sandsynligvis ikke vil forlænge med deres respektive klubber.

Rygtebørsen arbejder på højtryk på denne højhellige søndag, og to af de velkendte sladderblade mener at vide, at Manchester Uniteds interesse i to af de mest spændende angrebsaktiver i Europa ikke er slækket, selvom det er længe siden, vi har hørt noget nyt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fernando Llorente har afvist et kontraktudspil fra Athletic Club på £50.000 i ugen, selvom det ville gøre ham til den bedst betalte spiller i klubbens historie. Det er ikke et lønniveau, der afskrækker Manchester United, der pønser på at snakke kontrakt med baskeren til januar med henblik på at hente ham til Old Trafford på en fri transfer i sommeren 2013.

De trofaste baskere skulle angiveligt have buhet af angriberen i optakten til den nye sæson, og det skulle ikke lige frem have ændret på angriberens ønske om at skifte. Idet han kan skifte gratis, står United klar med et meget lukrativt kontraktudspil på mere en tre gange så meget, som Bilbao-klubben kan tilbyde. Den historie bringer den spanske avis Marca i dag, og de mener endda, at der allerede skulle være enighed mellem Llorentes agent, hans bror, og United-lejren om en aftale.

Samme situation kan Borussia Dortmund stå i med deres bedste angrebskort, Robert Lewandowski. Den polske angriber står uden kontrakt om to år, og kan altså skifte forholdsvis billigt enten denne sommer eller næste. Manchester United skulle have kontaktet Dortmund om en aftale, der gør det muligt for tyskerne at beholde deres spydspids i hele næste sæson, for derefter at sende ham til Old Trafford for 12 millioner pund. Derved risikerer de ikke, at han skifter helt gratis i sommeren 2014.

Den historie bringer Daily Mail, der samtidig mener, at Manchester-klubben skulle have slået Chelsea på målstregen i jagten på polakkens underskrift.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Skuffet Giggs: En fantastisk oplevelse

Næste artikel

Lindegaard skifter nummer

ANNONCE