United kunne ikke fortsætte de gode takter: Sejren udeblev mod Southampton

Det var en skuffende præstation, da et blå-bluset Manchester United-mandskab søndag måtte nøjes med 1-1 på St. Mary’s Stadium mod Southampton.

Forventningerne var store, da United søndag gæstede Southampton på den engelske sydkyst. Med en 5-1-sejr i bagagen fra sæsonpremieren forrige weekend, forventede de fleste, at Ole Gunnar Solskjærs tropper ville sikre sig endnu en sejr.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Trods et stort spilovertag blev det dog aldrig til den kamp, United havde håbet på.

Ché Adams gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet efter 29 minutter, da den skotske angriber sendte et skud mod mål, som blev afrettet af Fred. Det overraskede David de Gea så meget, at han ikke kunne nå ud til bolden, der strøg i mål bag spanieren.

United kom godt ud til anden halvleg, og efter flot kombinationsspil mellem Bruno Fernandes og Paul Pogba endte bolden for fødderne af Mason Greenwood. Mellem venner og fjender sparkede det 19-årige vidunderbarn bolden i nettet bag Alex McCarthy.

Mere blev det ikke til, og faktisk var det Southampton, som var tættest på at sikre sig alle tre point i kampens slutfase.

I den positive ende kan det nævnes, at United tangerede Arsenals rekord for flest kampe i træk uden at tabe på udebane i Premier League. Det var nemlig 27. gang i streg, at “De Røde Djævle” kunne gå fra banen med minimum ét point på fremmed græs.

Premier League

Southampton – Manchester United

1-0 Ché Adams (29’), 1-1 Mason Greenwood (54’)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Startopstilling: Varane og Sancho må vente på startdebut

Næste artikel

Karakterbogen: Flere tættere på bund end top

ANNONCE