United sejrede mod Roma

United har fået for vane at vinde selv de kampe, hvor spillet egentlig ikke er til det. Aftenens kamp mod Roma var ingen undtagelse. Francesco Totti var…

United har fået for vane at vinde selv de kampe, hvor spillet egentlig ikke er til det. Aftenens kamp mod Roma var ingen undtagelse.

Francesco Totti var ikke overraskende Romas bedste. Tomasz Kuszczak blev for første gang testet i det ottende minut, da gæsternes anfører bankede til kuglen fra 30 meters afstand. United-keeperen havde ikke det store problem med at få kontrol over bolden.

Få minutter senere var Totti igen på færde med et skud fra 25 meter. Og endnu engang kunne Kuszczak ubesværet stoppe forsøget.

Første halvleg var i det hele taget godt kendetegne ved langskudsforsøg. Også Louis Saha ville lege med, da han efter en halv time fyrede af udefra. Romas vikar mellem stængerne, Gianluca Curci, havde ingen problemer.

To minutter senere havde Roma fået tildelt et frispark i den anden ende. Naturligvis stod Totti for at skulle tage sig af det, og hans skud gik da også inden for målrammen, men af to omgange fik Kuszczak kontrol over bolden.

Ti minutter før pausen forsøgte Wayne Rooney sig med noget, der kunne være blevet kampens detalje. Fra sin position på venstrekanten fandt Nani Rooney i højre side af feltet, og englænderen bankede klokkeklart til kuglen. Forsøget gik dog over mål.

Michael Carrick stod for halvegens sidste forsøg, som også var et langskud. I modsætning til Totti og Saha formåede Carrick ikke at holde skuddet inden for rammen.

Fem minutter inde i anden halvleg viste Totti igen sin farlighed. Han formåede at drible rundt i United-feltet og lobbe bolden over Kuszczak. Desværre for gæsterne gik bolden også over målet.

Kort efter blev et indlæg fra Nani farligere end forventet. Portugiseren førte bolden i Romas felt, og det efterfølgende indlæg endte med at snitte overliggeren.

Efter en times spil opstod der en stor chance til Romas Alberto Aquilani. Midtbanespilleren ramte dog ikke mål, og i tilgift måtte han forlade banen med en forstrækning.

I det 70. minut begyndte tingene af tage fart for United. Først fik Cristiano Ronaldo anulleret en scoring, som var blevet sat ind med hælen, og minuttet efter fik også Rooney netmaskerne til at blafre. Og denne scoring talte. Nani fandt angriberen i Roma-feltet, og Rooney bankede til kuglen første gang. Bolden ramte den fjerne opstander, før den gik i mål bag en chanceløs Curci.

Indskiftede Carlos Tevez nåede at vise sine evner et kvarter før tid, da han skød mod mål fra 20 meter. Argentinerens forsøg gik en anelse forbi mål.

Tre minutter før slutfløjtet fik Roma en gylden mulighed for at hente det ene point. En masse forvirring i United-feltet reulterede i op til flere muligheder til forskellige Roma-spillere, men United defensiv fik til sidst afværget. Dermed ender kampen, Manchester United 1-0 AS Roma.

I gruppens anden kamp tabte Dynamo Kiev for anden gang i træk. Sporting Lissabon hev en 2-1-sejr med hjem fra den ukrainske hovedstad.

Spillerkarakterer, 13-skalaen

9 Tomasz Kuszczak United redningsmand. Lukkede af for Totti.
8 John O”Shea Ikke så offensiv. Godkendt kamp.
8 Rio Ferdinand Forsvaret var en smule usikkert, men holdt nullet.
8 Nemanja Vidic
9 Patrice Evra Igen gode offensive løb.
8 Cristiano Ronaldo Fik ikke det fulde ud af sit potentiale.
8 Michael Carrick Den centrale midtbane var ikke iøjnefaldende, hverken positivt eller negativt.
8 Paul Scholes
9 Nani God og udfordrende på kanten. Lagde op til målet.
9 Wayne Rooney Scorede sejrsmålet og havde et godt forsøg.
7 Louis Saha Kun et enkelt skud på mål.
8 Carlos Tevez Kæmpede godt og fik sendt et skud af sted.

Ryan Giggs og Anderson uden for bedømmelse.

Forrige artikel

Aftenens opstilling

Næste artikel

Hargreaves ude i en måned

ANNONCE