Van Gaal: Spurs er mere end bare Harry Kane

Tottenham har mange strenge at spille på i offensiven, mener United-manager Louis van Gaal.

Tottenham er i gang med klubbens bedste sæson i lang tid. Det er længe siden Spurs har været så stærkt med i kapløbet om det engelske mesterskab, men i år lever den drøm fortsat for mandskabet fra White Hart Lane.

En af de vigtigste spillere for Tottenham, er angriberen Harry Kane, der med 22 scoringer ved flere lejligheder har sikret point til Pochettinos mandskab. Men Louis van Gaal advarer sine spillere mod udelukkende at fokusere på Kane i morgendagens opgør.

– Harry Kane er naturligvis en god angriber, men han har ikke scoret mod os. Det er måske ikke så smart at sige, for nu har jeg givet ham en udfordring. Men ja, Kane er vigtig for dem, men vi har analyseret dem, og vi skal forsvare os mod hele deres offensiv.

– Christian Eriksen og Dele Alli er også vigtige folk for dem. Måske burde jeg starte med keeperen Hugo Lloris, der er hurtig til at sætte bolden i spil, og med Toby Alderweireld, som er god i det opbyggende spil. Så vi skal forsvare os mod hele deres hold, ikke blot mod Harry Kane, sagde van Gaal i følge manutd.com på fredagens pressemøde.

Inden kampen fløjtes i gang i morgen på White Hart Lane, vil førerholdet Leicester have været i aktion ude mod Sunderland. Vinder Kasper Schmeichel og co den kamp, vil Spurs være hele ti point efter i guldkampen. Så presset er på Tottenham inden kampstart.

– Det er ikke nemt for dem. Presset er på Tottenham, da de skal lukke hullet op til Leicester. Pt synes jeg, at Leicester er i en rigtig fordelagtig position, sagde van Gaal.

Der er kampstart i morgen klokken 17.00 dansk tid.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Forrige artikel

U18: Storsejr mod Newcastle

Næste artikel

Optakt: Tottenham Hotspur – Manchester United

ANNONCE