Varm op til EL-finalen: Fun facts om de to finalister

Her på OldTrafford.dk begynder vi lige så stille at varme op til morgendagens Europa League-finale. Brug blandt andet noget af ventetiden på at læse om fun facts vedrørende de to klubber hér.

Måske ved du en masse om “De Røde Djævle”, eller også føler du dig godt inde i stoffet omkring “Den Gule Ubåd”, men der er helt sikkert nogle af de nedenstående fun facts, som du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

 • Villareals manager, Unai Emery, har deltaget i 92 Europa League-kampe som træner. 32 kampe mere end nogen anden træner i historien.
   
 • Faktisk kan Villarreal prale med at være “Europa League-eksperter”, idet klubben står noteret for flest kampe i turneringen af alle hold i historien. Onsdagens finale bliver klubbens 88. opgør i UEFA’s næststørste klubturnering.
   
 • Ole Gunnar Solskjær har endnu ikke vundet et trofæ som Manchester United-manager, men faktisk har Villarreal aldrig vundet et trofæ – hvis man altså ser bort fra Intertoto-cuppen, som den spanske klub vandt i 03/04 og 04/05.
   
 • United og Villarreal har mødt hinanden fire gange gennem historien. Samtlige kampe er endt 0-0.
   
 • Eric Bailly kan se frem til et gensyn med sin tidligere klub, hvis han får spilletid onsdag. Ivorianeren var fast mand i Villarreal i halvanden sæson fra 2015 til 2016.
   
 • Emery og Solskjær har mødt hinanden fem gange som trænere. Her står det helt lige, da Emery har vundet to, Solskjær har vundet to, mens et opgør er endt uafgjort.
   
 • Det var Emerys Sevilla-mandskab, der slog Solskjærs Molde-hold ud af Europa League i 15/16-sæsonen. Det var i sekstendedelsfinalen, hvor Sevilla vandt med samlet 3-1.
   
 • Villarreal er ubsejret mod ikke-spanske hold i 23 kampe. De gulklædte spaniere tabte i sidste sæson til Valencia i turneringens kvartfinale, mens holdet er ubsejret i turneringen i denne sæson.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Sejr over Wolves og finale-optakt

Næste artikel

Medier: Heaton på vej til United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share