Medier: Heaton på vej til United

Ifølge Fabrizio Romano og medierne Mirror og The Athletic, har Tom Heaton accepteret et tilbud om at komme til Manchester United.

Aston Villas 35-årige målmand, Tom Heaton, har accepteret et tilbud fra Manchester United, ifølge flere medier. Heatons kontrakt i Birmingham-klubben udløber til sommer, hvorfor Manchester United vil kunne få ham gratis.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er Mirror, der er først på historien, mens The Athletic og Fabrizio Romano bakker historien op, hvor sidstnævnte fortæller, at Heaton forventes at skrive under på en kontrakt i løbet af de næste par dage.

Manchester United og Heaton skulle have holdt kontakt i løbet af de seneste par uger, og nu ser det altså ud til, at den tidligere United-målmand vender tilbage til den klub, som han tilbragte sine ungdoms- og første seks seniorår af sin karriere.

Det betyder formentlig også, at der er en af enten Dean Henderson og David de Gea, der forlader Manchester United, og trods rygter om sidstnævnte til AS Roma, fortæller Fabrizio Romano, at der ikke har været kontakt herimellem endnu.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Varm op til EL-finalen: Fun facts om de to finalister

Næste artikel

Optakt: Solskjærs mandskab skal triumfere mod Europa League-ekspert

Relaterede artikler
Gå til siden

Startopstilling: Ronaldo fra start

Erik ten Hag har ændret lidt i den start-11'er, som tabte 6-3 til Manchester City. Lindelof erstatter den skadede Varane, McTominay glider ud i stedet for Casemiro og Ronaldo starter på toppen.
Gå til siden

Ferdinand om Bellingham: Han har hele pakken

Rio Ferdinand mener, at Manchester United skal gå helhjertet efter Dortmunds Jude Bellingham. Det fortæller han ovenpå englænderens "Kampens spiller"-indsats i går.
ANNONCE
Total
0
Share