Vieira: Vi fortjente mindst et point

Crystal Palace udfordrede Manchester United til det sidste og kunne have vundet kampen, som London-holdet fortjente at få minimum et point fra, mener holdets manager, Patrick Vieira.

Crystal Palace-manager, Patrick Vieira, synes hans hold gjorde det så godt i søndagens kamp, at det havde fortjent at få minimum et point med hjem til London.

– Vi gjorde det svært for dem (United, red.) helt til slut. Derfor er vi skuffede over resultatet, siger han til BBC efter kampen og fortsætter.

– Vi er især skuffede, fordi vi havde chancen for at score (da Jordan Ayew få minutter forinden sendte bolden forbi mål fra få meters afstand, red.).

Kampen skulle helt ind i det sidste kvarter, før at der blev åbnet for målkontoen, da Fred med sit uvante højreben satte et følt langskud ind til 1-0, der blev kampens slutresultat.

Dermed sikrede den nye United-manager, Ralf Rangnick, sig en sejr i sin længeventede debutkamp.

Men trods en hel uges mange skriverier om tyskeren og hans spilfilosofi, mener Vieira, at det var svært at forberede sig til kampen grundet uvisheden om, hvordan de røde djævle ville angribe kampen.

– Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente af United, eftersom det var hans (Rangnicks, red.) første kamp i spidsen. Vores fokus lå på os selv, siger den franske manager.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Rangnick gør en forskel fra dag 1 - både offensivt og defensivt

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 6. december

ANNONCE