Wilson får snart chancen

James Wilson har været i forrygende form for u21 i denne sæson, og David Moyes vil gerne give den unge angriber debut inden sæsonen er slut.

18-årige James Wilson har været en af de helt store profiler på u21-holdet i denne sæson, ligesom han også har gjort det glimrende for både u18 og u19-holdet når han har været i aktion her.

Det er også noget manager David Moyes har bemærket, og til udekampen mod Newcastle havde han den unge engelske angriber med på bænken. Grundet forskellige skader undervejs blev det ikke til debut i denne kamp for Wilson, men i følge Moyes kommer det snart.

– Han har været forrygende for reserverne, og han fortjener en chance. Jeg ville gerne have givet ham nogle minutter mod Newcastle. Men sådan gik det ikke, da vi mistede et par spillere og måtte ændre lidt på tingene, derfor kunne vi ikke skifte ham ind, siger David Moyes til MUTV.

Wilson var med for u21-holdet i torsdags, men måtte forlade banen før tid med en mindre skade. Hvis ikke skaden holder ham ude i for lang tid, vil Moyes gerne give Wilson chancen på førsteholdet på denne side af sommerpausen.

– Jeg tror han har en god chance, vi håber han fortsætter udviklingen og gør de rigtige ting fremover. Han har alle muligheder for at slå igennem. Hvis muligheden er der, vil han få nogle minutter inden sommerpausen, men vi har mange andre her, som også skal have spilletid, siger manager Moyes.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Everton - Manchester United

Næste artikel

Moyes: Mata har været forrygende

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share