Fergusons afsked større end Thatchers død

Manchester Uniteds annoncering af Sir Alex Fergusons kommende afsked skabte større reaktioner på en time end hvad Margaret Thatchers død gjorde på fire.

Det sociale netværk Twitter afslørede i eftermiddags at indenfor den første time efter annonceringen af Sir Alex Fergusons kommende afsked, så var det blevet nævnt over 1,4 millioner gange på netværket,

Dermed overgik Sir Alex Fergusons afsked selveste Margaret Thatchers død tidligere på året. Ved denne begivenhed blev det nævnt 1 millioner gange på twitter… på fire timer, skriver The Mirror.

Alene Manchester Uniteds eget tweet der indeholdte et link til meddelsen på klubbens hjemmeside blev delt over 18.000 gange, mens hashtagget #ThankYouSirAlex blev brugt mere end 100.000 gange i løbet af den første time. 

Manchester United har som den eneste Premier League-klub ingen officiel twitter-konto, men valgte i dag at benytte en mere formel af slagsen som de tidligere har brugt ved præsentationer af nye sponsorer og andre finansielle nyheder.

Klubben ventes dog i fremtiden at bruge sociale medier mere i dens markedsføring. Hen over vinteren ansatte de blandt andet et team med speciale i sociale medier.

Forrige artikel

Godkendt dag for aktien

Næste artikel

Avis: Rooney ud - Ronaldo ind

ANNONCE