Lever drømmen ud i Manchester

Jeg mødte første gang min ven Michael til en fødselsdagsfest hos en af vores fælles venner. 
Vi var på dette tidspunkt begge i gang med vores andet år på jura på Aarhus Universitet.
Da Michael er små ti år ældre end jeg selv, var jeg interesseret i at høre, hvad han havde lavet før, og han svarede, at han i de sidste ti år havde boet i England, og at de fleste af disse år havde været i Manchester, hvor han havde opbygget en nu mellemstor virksomhed. 
 
”Har du så været på Old Trafford?” spurgte jeg selvfølgelig som det første.
”Ja, et hav af gange, men jeg interesserer mig egentlig slet ikke for fodbold. Vi inviterede vores forretningsforbindelserne derud nogle gange, hvor vi somme tider havde nogle af spillerne til bords.” svarede han.
Jeg spurgte herefter om, hvem han havde mødt, og hvordan de var som personer.
”Jeg kan huske, at vi engang sad til bords med en arrogant spanier…”
”Spanier?! Jeg synes ikke lige, jeg kan komme i tanker om, hvem det kan være – du er sikker på, han ikke er portugiser?”.
”Jo, det kan sagtens være, han var i hvert fald arrogant”.
”Så tror jeg det var Ronaldo, en af verdens bedste spillere”.
Michael grinte af sin egen uvidenhed, men indskød så:
”…men Beckham var fin nok”.
 
Ovenstående samtale fandt sted for ca. to år siden, og Michael og jeg har siden udviklet et rigtig godt venskab. 
Vi skrev siden vores bacheloropgave sammen, hvor jeg kom ind på, at jeg overvejede en pause mellem bacheloren og kandidaten, og om han kunne hjælpe mig med, at den pause kunne blive i England. Det kunne han godt. 
 
Desto længere tid, der gik, desto mere sikker blev jeg på, at jeg ville rejse. Jeg møder i foråret 2013 min nuværende kæreste, og jeg frygtede, at jeg nu skulle stå i et valg mellem hende og at rejse til Manchester. Da jeg fortalte om mine planer, var hun heldigvis klar på at tage med. 
 
Et lille års tid efter jeg luftede idéen for min ven Michael, kan jeg nu gøre status og præsentere mig selv:
 
Mit navn er Andreas Leidesdorff, jeg er 24 år, ba.jur., og jeg bor i hjertet af Manchester i byens højeste bygning Beetham Tower – med udsigt til Old Trafford. 
Jeg har været Manchester United-fan i gennem det meste af mit liv. Der er få ting eller personer, som jeg kan sige, jeg tænker på hver eneste dag, men Manchester United er en af dem. Baggrunden for at flytte herover var derfor først og fremmest for at prøve at være så tæt på Manchester United som muligt, men også i stor grad for at lære den del af mig selv bedre at kende – for hvordan kan man som dansker få et så tæt tilhørsforhold til en fodboldklub så mange kilometer væk? 
 
Jeg har på nuværende tidspunkt boet i Manchester i ca. tre måneder. Jeg arbejder på pubben ”The Old Nags Head” – George Bests gamle stamsted, og i tirsdags fik jeg job på Old Trafford som bartender i en af executive barerne på South Stand. 
 
Jeg vil med denne blog dele mine oplevelser og tanker omkring Manchester United, men i lige så stor en grad skrive om alle de små og finurlige ting, jeg oplever i hverdagen i Englands tredje største by. 
 
Jeg håber, du vil finde bloggen sjov og interessant. Jeg glæder mig i hvert fald til at dele mine oplevelser med dig. 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Morrison imponerer Ferdinand

Næste artikel

U18: United slog Everton

ANNONCE