U18: United slog Everton

United vandt i dag med 2-1 hjemme mod Everton, og overtager samtidig førstepladsen i puljen.

Et mål tre minutter inde i overtiden sikrede i dag United sejren, da Everton gæstede Carrington. Sean Goss sparkede bolden i nettet, og blev dermed den helt store helt for United.

Inden da var gået 93 minutters spil med masser af intensitet, nærkampe, fine detaljer men også til tider hårdt spil fra specielt Evertons side. Generelt har de engelske u18-dommere en linje hvor der ikke gives kort, men ved et par tilfælde i dag kunne gæsterne sagtens have fået et par røde kort.

Everton startede kampen bedst, mens United lige skulle bruge det første kvarters tid på at få styr på spil og nerver. Herefter kom hjemmeholdet bedre med i kampen, og James Wilson lagde kampen igennem et fint pres på Evertons bagerste kæde.

Efter 26 minutter kom målet. Andreas Pereira blev nedlagt i feltet, og stortalentet scorede selv på det efterfølgende straffespark. I anden halvleg var United det bedste hold, og holdt fornemt Everton fra de store åbne chancer.

Ti minutter før tid fik gæsterne dog et straffespark, som de også sikkert omsatte til scoring. Dermed lignede det længe deling i topkampen, indtil Sean Goss altså sikrede Paul McGuinness og co sejren.

Næste kamp for United er om en uge, når Middlesbrough tager i mod. Efter dagens sejr overhalede United gæsterne fra Everton i stillingen, så United er i top med 28 point efter 12 kampe.

United u18 2 – 1 Everton u18

Joel Pereira; Saidy Janko, Ryan McConnell, Ben Barber, Callum Evans; Joshua Harrop, Sean Goss, Matthew Willock, Devonte Redmond (86′ Demetri Mitchell); Andreas Pereira, James Wilson (71′ Ashley Fletcher).

Ubenyttede reserver: Dean Henderson, Nicholas Ioannou, Cameron Borthwick-Jackson.