Nok er nok

Skam jer, United!

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Tirsdagens nederlag på hjemmebane til Manchester City markerede ikke overraskende endnu et lavpunkt i en i forvejen miserabel og pinlig sæson for Manchester United. 

Sjældent har man set et forsvarende mesterhold, der endda vandt ligaen med 11 point ned til netop City for ti måneder siden, falde så massivt i niveau på så kort tid. 

Det mest bekymrende er dog efterhånden, at United-spillerne og David Moyes virker overraskende ubekymrede over, at de for anden hjemmekamp i Premier League i træk går fra banen med en ørefigen på 3-0 i bagagen – til klubbens to største rivaler i England. 

Liverpool-syndromet fra 2005, hvor spillerne kun gad præstere i Champions League, fordi det var den eneste turnering, hvor der stadig var noget tilbage at spille for, er efterhånden komplet. 

Moyes’ reaktioner, eller mangel på samme, på de seneste måneders nedtur, er rystende. Manden står i spidsen for en af verdens suverænt største klubber, men ligner en, der er ufattelig rolig og ubekymret over, at sidste sæsons suveræne mestre ligner en flok rystede svæklinge, der ikke gider spille for ham. 

Det er simpelthen ikke Manchester United værdigt. Hverken manageren, spillerne eller ledelsen kan være deres opførsel bekendt over for fansene, der troligt har støttet op om klubben trods derouten. 

Jeg drager selv mod England og Manchester i morgen for at overvære de kommende opgør mod Aston Villa og FC Bayern – kamp nummer tre og fire på Old Trafford for mit vedkommende i år. 

Jeg har meget svært ved at forestille mig, at supporterne bliver ved med at være så tålmodige, hvis reaktionerne såvel internt som eksternt i klubben over de næste dage ikke lægger op til radikale ændringer. 

Nok er nok, og det er tid til handling – det skylder Manchester United deres mange millioner fans!

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Dzeko kunne ikke ønske sig mere

Næste artikel

Rooney: Vi fortjente ingenting

ANNONCE