11. dec.: Få styr på dommertjansen!

I dag kan du vinde en bog, der helt sikkert vil komme til gavn under kampe, og så deltager du også i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje.

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål, og så deltager du i konkurrencen om dagens præmie. For hver dag du deltager, får du også et lod i lodtrækningen om Anders Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vinder blev Mikkeline Andersen (Odense) & Alexander Chebil (København)

Dagens præmie

Grundbog for fodbolddommere af Kenn Hansen

Grundbog for fodbolddommere – skrevet af Superligadommer  & årets fodbolddommer 2012 Kenn Hansen – henvender sig dels til de 3.000 praktiserende fodbolddommere i Danmark og dels til dem, der går med tanker om at uddanne sig til det. Bogen er en lærebog, der indeholder alt, hvad du skal lære for at blive fodbolddommer – reglementet, gode råd fra dommeren til dig omkring kropssprog, adfærd på banen, håndtering af tilspidsede situationer og meget mere – og er suppleret med personlige oplevelser fra Kenn Hansen til at perspektivere og illustrere bogens indhold.

Præmiesponsor: People’s Press

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver du samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbreve til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Nyhedsbrevet vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer.)

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kom med i tunnellen på Etihad

Næste artikel

Van Persie roser Chica og Welbeck

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share