11. dec.: Få styr på dommertjansen!

I dag kan du vinde en bog, der helt sikkert vil komme til gavn under kampe, og så deltager du også i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje.

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål, og så deltager du i konkurrencen om dagens præmie. For hver dag du deltager, får du også et lod i lodtrækningen om Anders Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vinder blev Mikkeline Andersen (Odense) & Alexander Chebil (København)

Dagens præmie

Grundbog for fodbolddommere af Kenn Hansen

Grundbog for fodbolddommere – skrevet af Superligadommer  & årets fodbolddommer 2012 Kenn Hansen – henvender sig dels til de 3.000 praktiserende fodbolddommere i Danmark og dels til dem, der går med tanker om at uddanne sig til det. Bogen er en lærebog, der indeholder alt, hvad du skal lære for at blive fodbolddommer – reglementet, gode råd fra dommeren til dig omkring kropssprog, adfærd på banen, håndtering af tilspidsede situationer og meget mere – og er suppleret med personlige oplevelser fra Kenn Hansen til at perspektivere og illustrere bogens indhold.

Præmiesponsor: People’s Press

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver du samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbreve til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Nyhedsbrevet vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer.)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kom med i tunnellen på Etihad

Næste artikel

Van Persie roser Chica og Welbeck

Relaterede artikler
Total
0
Share