19. dec: Rooneys vanvittige flugter mod Newcastle

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det sjettebedste.

Wayne Rooney er blandt de største angribere i Manchester Uniteds historie, og det er han af mange årsager. Han var en fandens dygtig angriber med et fuldstændigt fremragende spark, en målnæse i høj klasse, passion som ingen anden, og så var det på en måde elskværdigt, at han stort set var sur på alt og alle i hvert sekund, han spillede.

Hans mål mod Newcastle på Old Trafford tilbage i 2005 er velsagtens det mål, han har overhovedet har scoret, der bedst beskriver, hvilken spiller, han var. Det havde det hele.

Rooney – der ikke engang var fyldt 20 år gammel, da dette mål blev scoret – var i fuld gang med at give dommeren en ordentlig skideballe, da bolden blev hældt ind i Newcastles felt. Den blev headet væk – lige ud til Wayne Rooney. Her var han stadig pissesur, og al den energi og frustration blev tæsket ind i bolden, der fløj lige i hans retning. Flugteren blev ramt cirka 35 meter væk fra målet, men alligevel var der ingen chance for Newcastle-målmanden.

Det var et fantastisk mål, og målet i sig selv fortjener på alle måder en høj plads på denne liste, men for mig er det fedeste ved målet, som sagt, at det er det perfekte mål til at beskrive Wayne Rooney som fodboldspiller. Altid utilfreds og sur, men utroligt dygtig, et spark som en hest, og elskværdig som bare pokker. Og dengang var vi alle forelskede i ham. Blandt andet på grund af mål som disse.

Se Wayne Rooneys kanonmål herunder:

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær glæder sig til City-kampene

Næste artikel

McTominay kåret til årets spiller af MUDSA

ANNONCE