McTominay kåret til årets spiller af MUDSA

I tirsdags samledes Uniteds trup til en årlig julefrokost hos ‘Manchester United Disabled Supporters Association’. Her tildelte handicappede United-fans prisen som 2019’s bedste spiller til Scott McTominay.

José Mourinho kan godt lide at nævne det: det var ham der gav McTominay chancen på Uniteds førstehold, og se på ham nu.

Mourinho har utvivlsomt været en vigtig brik i den skotske midtbanegenerals udvikling. Var det ikke for portugiseren ville McTominay ikke stået hvor han står i dag – som en af Uniteds vigtigste spillere.

Men selvom José gav ham chancen – og McTominays spil udviklede sig positivt under portugiseren – har han spillet sin bedste fodbold under den nuværende manager.

2019 har været et forrygende år for Scott ‘Mc[Sauce/Terminator/Dominate]’. Han cementerede for alvor sin plads i midtbaneduoen med enten Paul Pogba eller Fred i anden halvdel af sidste sæson, hvor særligt et par stærke Champions League præstationer mod Barcelona fik selv de mest skeptiske fans overbevist. Siden da er det kun gået den rigtige vej for ham.

I april modtog han for første gang kåringen som månedens spiller i United, ovenpå et generelt stærkt forår hvor holdet ellers faldt i kadence fra Solskjærs eksplosive start på managerposten.
I denne sæson har han fortsat de gode takter – månedens spiller i oktober og november – hvilket er blevet demonstreret tydeligt i sammenfaldet mellem hans comeback til grønsværen og to flotte præstationer i sejre over Tottenham og Manchester City.

Al dette er blevet anerkendt af MUDSA – foreningen for handicappede United-fans – der i tirsdags til en 30-års-jubilæums-julefrokost overrakte prisen til Scott Mctominay.

MUDSA har hvert år siden 1989 holdt en julefrokost hvor en eller flere Unitedspillere har deltaget. I år var næsten hele holdet på plads, undtagen Paul Pogba som eftersigende var syg og et par andre spillere der var undtaget på baggrund af nogle planlagte dopingtests.

Phil Jones – som var til stede – udtalte sig til begivenheden om hvorfor det er vigtigt at spillerne deltager på trods af et travlt juleprogram med masser af fodboldkampe:

– Julen er en særlig tid og det er rart at interagere med fansene, det er noget jeg altid har nydt. De her mennesker ser op til os som rollemodeller, og det er vigtigt at vi kommer og deltager som et hold, ikke bare et par stykker her og der, så vi kan gøre alle glade. Hvis man hjælpe til med at gøre nogens jul bedre er det en fantastisk ting.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

19. dec: Rooneys vanvittige flugter mod Newcastle

Næste artikel

Podcast: 1 år med Ole

ANNONCE