Carragher: United blev snydt for et straffespark

Liverpool-koryfæet, Jamie Carragher, har efter det uafgjorte resultat mellem Manchester United og Arsenal udtalt til Sky Sports, at dommeren burde have kigget på video ved en situation, hvor Arsenals Sead Kolasinac havde hånd på bolden i eget felt.

Manchester United og Arsenal spillede i går 1-1 på Old Trafford efter en kamp, der blandt andet bød på en Arsenal-scoring, som blev anerkendt efter VAR-gennemgang. 

Stod det til den tidligere Liverpool-spiller og nuværende Sky Sports-ekspert, Jamie Carragher, burde det dog ikke kun have været Arsenal, som skulle have fået gavn af VAR i gårsdagens opgør.

– VAR bliver stort set kun brugt ved offsides. Jeg synes dog, at der var straffe (da Kolasinac havde hånd på bolden, red.). Nogle gange bliver dommeren nødt til at kigge på hændelsen. Er der straffe eller ej? Ja, det er der.

Carragher havde dog også roser tilovers for VAR, som han mener kom til sin fulde ret ved Aubameyangs udlingning til 1-1. 

– VAR viste sig fra sin bedste side ved målet. Det er grunden til, at det er blevet indført. Linjevogteren bør dog være skuffet. Han burde have dømt den korrekte dom fra start. 

I sin udtalelse henviser Carragher til en situation før VAR-dommen, hvor linjevogteren valgte at tage flaget i vejret, da Aubameyang modtog bolden. Arsenal-spilleren var dog klart onside, hvorfor det var til manges undren, at linjevogteren ikke kunne se dette.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Emery: Velfortjent pointdeling

Næste artikel

U21 i Football League Trophy: United kæmper hårdt for 1-0 sejr over Lincoln Citys seniorhold

ANNONCE