Cruyff om dommer: Hvem tror han, han er?

Den hollandske legende Johan Cruyff finder det svært at bevare respekten for dommerstanden, når man ser præstationen i braget mellem United og Real Madrid.

I de seneste seks dage har fodboldkoryfæerne trådt hinanden over tæerne for at komme til orde og få lov at sige deres mening om den tyrkiske dommer Cuneyt Cakir og hans beslutning om at udvise.

Dommeren er blevet skarpt kritiseret fra alle hjørner af fodboldverdenen, og ej heller Johan Cruyff er en del af Cakirs fanklub.

– Der er så meget om at respektere hinanden, men det fungerer ikke rigtigt i øjeblikket, gør det? Bare se beslutningen om at overdrage opgaven med at dømme United – Real Madrid til den tyrkiske gut. Hans mor er jo den eneste, som inden da nogensinde havde hørt om hans eksistens. Hvem har dog truffet beslutning om at lade ham dømme, skriver en vred Cruyff i sin klumme i hollandske De Telegraaf.

– Det er underligt, når man ser, hvilken posiiton de to klubber befinder sig i. Vi ved, Real Madrid ikke kan tåle at give noget væk, og de går gerne selv over stregen for at opnå resultaterne. En dommer skal have fingeren på pulsen i den situation, og det var ikke tilfældet hos vores tyrkiske ven.

Cruyff er mest kendt for sin tid i spidsen for Barcelonas Dream Team, men var senest tilknyttet mexicanske Chivas i en rolle som rådgiver.

Forrige artikel

Gascoigne takker Sir Alex og Rooney

Næste artikel

Ikke plads til Chelsea-omkamp

ANNONCE