Donny Van de Beek afvist af fransk klub

Den franske klub Lorient var ikke tilfreds med at blive afvist tidligere i transfervinduet.

Ifølge den franske avis Léquipe, så fik den franske fodboldklub Lorient mulighed for at leje Manchester Uniteds Donny van de Beek på transfervinduets sidste dag.

Men muligheden blev pure afvist af klub, skønt de tidligere havde vist interesse for spilleren.

Ifølge avisen, havde Lorent nemlig tidligere i transfervinduet givet Van de Beek lov til et lejeophold i den franske klub, men den tidligere Ajax-spillers repræsentanter havde på det tidspunkt afvist at tale med Lorient.

Da uret derfor begyndte at tikke fredag aften, var Van de Beek-lejren åbenbart kommet på andre tanker, og vendte nu tilbage til Lorient, der nu pure afviste hollænderen med forklaring i behandlingen tidligere i transfervinduet.

 Alt tyder derfor på at  Donny Van de Beek bliver i Manchester United efteråret ud.

1 kommentar
  1. Hmm det må være lønchecken der dumper ind hver måned der er “problemet” her, Beek har haft chancen for at komme videre til en anden klub og spille hver weekend…irriterende at ETH skal døje med en for stor trup med flere “utilfredse” spillere der ikke er en del af ETHs planer og derfor ikke spiller regelmæssigt, de spillere står også i vejen for vores unge talenter der gerne skulle have lidt spilletid undervejs…Beek, Maguire især og når så ETH vælger at signe Evans ser Maguire skidt ud når han ikke smutter….respekt til Fred der valgte at sige tak for en god tid og drog videre da udsigten til spilletid var begrænset, så huskes man for noget godt trods alt.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Nye rygnumre bekræftet

Næste artikel

Startopstillingen: Højlund starter på bænken

ANNONCE