Fergie: Eksperiment skulle stå sin prøve

Sir Alex er lykkelig for at eksperimentet med diamant-opstillingen mod Newcastle bar frugt.

Manchester United stillede med en i Sir Alex Fergusons tid sjældent set diamant på midtbanen i udekampen mod Newcastle, som overbevisende blev vundet 3-0.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Skotten har lagt mange timer i at indstille spillerne på den nye midtbanevariant, og at det nu har givet United to sejre på stribe varmer manageren.

– Jeg ønskede at prøve diamanten af igen efter vores succes mod Cluj, som ikke er noget let hold at møde, og mod Newcastle i Carling Cuppen. Det var rigtig vellykket, selvom der selvfølgelig var tidspunkter i anden halvleg, hvor vi måtte ændre lidt for at indstille os på kampens forløb.

– Diamantformationen lukker ned for modstandernes midtbane. Det eneste problem er, hvor langt din midtbane kommer til at stå fra hinanden, når bolden bliver spillet ud på kanten. Hvis man lukker ned centralt, er det eneste vej frem for modstanderne. Jeg erkender, at jeg gamblede i dag, fordi Newcastles styrke ligger i at slå indlæg ind mod høje folk i boksen, men det spil vi fik ud af det fra Cleverley, Kagawa, Rooney og Carrick var fantastisk at se, siger Ferguson til manutd.com.

Med sejren barbererede United igen Chelseas forspring ned til fire point.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Lindegaard skadet

Næste artikel

Pardew: van Persie bør straffes

ANNONCE