Fergie fortsat tavs

I sidste uge understregede Ferguson bestemt, at han med alle de normale tomsnaks-skriverier i medierne in mente, ikke havde i sinde at give dem så meget…

I sidste uge understregede Ferguson bestemt, at han med alle de normale tomsnaks-skriverier i medierne in mente, ikke havde i sinde at give dem så meget som en lyd omkring, hvorvidt han er interesseret i Michael Owen.

Den holdning har den skotske manager fortsat, for søndag prøvede Channel 4 at stille ham samme spørgsmål omkring Owen. Til gengæld udtalte Ferguson sig glædeligt om, hvorfor folk som Phil Neville og Kleberson ikke længere skal møde til træning på Carrington.

“Jeg mener, at det er farligt at køre med det samme hold i for lang tid, for til sidst ender det med at du elsker det og nærmest betragter det som din familie. Hvad jeg har prøvet at gøre er, at udvikle spillernes opmærksomhed på, at de kan nå en alder, hvor de har gjort det godt for dig, men hvor det er på tide at erstatte dem, for det er ikke godt, hvis du lader holdet blive ældre og ældre uden at gøre noget.”

“Den strategi er bestemt ikke let, for den er meget følelsesladet – også dine egne følelser kommer til at spille med – men det er alligevel den, vi har prøvet at køre efter de sidste to år,” fortæller Ferguson

Forrige artikel

Rio krævede bonus

Næste artikel

Smith færdig på landsholdet?

ANNONCE