Fergie forventer skadesrevolution

Sir Alex Ferguson har store forhåbninger om, at United med indvielsen af et nyt sundhedscenter vil begrænse skaderne i fremtiden.

Det har været mere end en fuldtidsbeskæftigelse at være tilknyttet Manchester Uniteds medicinske stab de seneste sæsoner. Skaderne er haglet ned over klubben i en fart, som ingen andre klubber i Premier League kan matche.

Nu synes der dog at være lys for enden af tunnellen. Snart står Uniteds sundhedscenter på Carrington klar til brug, og dermed skulle der gerne være bugt med problemerne.

– Vi gjorde et par indkøb på spillerfronten i sommer, men sundhedscenteret er måske den vigtigste investering. Det kan vise sig at blive det største fremskridt, klubben har taget i mange, mange år. Fansene vil måske ikke kunne se det, offentligheden vil ikke kunne se, men vi vil bemærke forandringen internt, og jeg tror spillerne glæder sig til de nye tider.

– Vi har bygget på centeret de sidste seks måneder, men nu er det snart klar til brug, og med vores samarbejdsaftale med Toshiba om udstyr vil vi tilføje en helt ny dimension til måde at behandle skadede spillere på. Det vil på verdensplan gøre os stærkere på området end de fleste andre klubber. Vi har i forvejen en fantastisk lægestab, som vil gribe muligheden for at arbejde med Toshibas hjælpeværktøjer, siger Ferguson ifølge flere engelske medier.

Efter planen skal det nye sundhedscenter være klar til indvielse 5. november.

Forrige artikel

U21: Sejr i Manchester Senior Cup

Næste artikel

Rooney vil have venskabskamp med

ANNONCE